Gratis og enkel retur
Checkout
Total:: 0

Login

Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
TOTAL: 0,-

Costumer service

Retur

Hva koster det å bytte et produkt? Retur av ordre betales av oss. Ordren blir kreditert så snart vi mottar returpakken. Ved bytting av størrelse/farge må kunden legge inn ny ordre. Returskjema finner du her.
Kan jeg sende produktet i retur? Ja, det kan du. Les hvordan her.

Sko

Which of the shoes is warmest? The Nesnalobben and the Femundlabben are the warmest of our shoes.
If you want the ultimate combination to stay warm on your feet, we recommend the Wool Sock or Wool boots, Nesnalobben / Femundlabben and cover shoes on the outside.
But remember: TIGHT Shoes = COLD Feet
Hva er forskjellen på Femundlabben og den høye Nesnalobben? Femundlabben er lik Nesnalobben bortsett fra at den har detaljer av semsket skinn, fastsydd tunge og rund tå.
Hva er forskjellen på Femundlabben/Nesnalobben og Røroslabben? Røroslabben er laget av en tynnere filt og har tynnere såle med annet spor enn Femundlabben/Nesnalobben. Røroslabben har også et mykt fór på innsiden.
Hvilken størrelse bør jeg velge? Røroslabben: Normal i størrelsen.
Nesnalobben: Gå opp 2 hakk fra normal størrelse.
Femundlabben: Gå opp 3 hakk fra normal størrelse.
Femund 922: Noe stor i størrelsen og bred lest.
Overtrekksko: Velg samme str som skoene du skal bruke dem på har.
Hvor høy og vid er den høye Nesnalobben? Skaftet på Nesnalobben høy er 29 cm høyt fra fotsålen. Vidden er regulerbar ettersom tungen ikke er fastsydd.
Hvor høy og vid er Femundlabben? Skaftet på Femundlabber er 28,5 cm høyt fra fotsålen og er 54 cm i omkrets øverst (i str 42).
Hvilke sko passer overtrekkskoen til? Disse passer utenpå alle våre sko, men husk å velge samme str som skoene du skal bruke dem på. F.eks. Nesnalobben i 42 = overtrekksko i 42.
Det er stramming i overtrekkskoene som gjør at de henger godt på selv om du bruker mindre sko.